Кошик
3 відгуків
Компания T-Rex  AIR Guns in UA
+380 (95) 021-98-28
Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G)
влево
  • Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G), фото 2
  • Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G), фото 3
  • Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G), фото 4
  • Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G), фото 5
  • Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G), фото 6
  • Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G), фото 7
вправо

Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G)

• В наявності
  • Код: 925180

6 048 грн.

Купити
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Нова серія оптичних прицілів Hawke Vantage IR - тепер ще більш стійка до потужної віддачі і рекомендована для установки на вогнепальні та пневматичні гвинтівки будь-якого калібру. Приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G) має монолітний корпус з авіаційного алюмінію, вигравірувану прицільну сітку з червоною і зеленою підсвіткою, відбудову паралакса на об'єктиві, систему швидкого фокусування і дуже плавний і точний механізм зміни збільшення. Кожна оптична поверхня має одинадцять шарів просвітлюючого покриття для передачі зображення високої якості. Hawke Vantage IR - новий стандарт якості в своїй ціновій категорії.

Головна характеристика будь-якого прицілу - це якість оптики. Приціли Hawke Vantage IR належать до оптичних приладів з високою якістю оптики. На всі оптичні поверхні (ахроматичний об'єктив, окуляр і обертаюча система) нанесено 11 шарів просвітлюючого покриття, яке багаторазово зменшує втрати світла при відбитті і забезпечує високий дозвіл зображення мети.

Ударостійкий корпус виконаний з легкого і міцного алюмінієвого сплаву. Як зовні, так і всередині методом анодування корпус покритий чорним матовим покриттям, яке не стирається, не дряпається і забезпечує відмінні експлуатаційні характеристики. Всі рухомі частини корпусу мають профільовану накатку, завдяки чому налаштування прицілу навіть в товстих зимових рукавичках не складе проблем.

Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотом щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур.

Відстройка паралаксу проводиться широким кільцем на об'єктиві в діапазоні від 9 метрів до нескінченності. Об'єктив подпружинен потужною пружиною, складовою механізм компенсації віддачі. Для швидкого наведення різкості на мета передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі.

Низькопрофільні барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі оснащені спеціальною берилієвої пружиною, що перешкоджає відведенню прицільної сітки. Барабани мають ціну кліка 0.25 МОА. Вони заховані під невисокими алюмінієвими кришками. Поряд з барабанами введення поправок знаходиться реостат для регулювання яскравості і перемикання кольору підсвічування прицільної марки.

Rimfire .22 WMR - спеціальна сітка, розроблена компанією Hawke Optics для спортивної стрільби та полювання на дрібну дичину. Сітка максимально точно спеціалізована під гвинтівки для стрільби патронами кільцевого запалення .22 WMR (Калібр 5,7) з початковою швидкістю польоту кулі 610 м/с, з висотою установки прицілу 45 мм Сітка має перехрестя типу Duplex зі спеціальною розміткою, завдяки якій можна вести прицільну стрільбу з кроком 25 ярдів. Один раз пристреляв приціл на відстань 100 ярдів, з допомогою даної прицільної сітки можна легко визначати траєкторію кулі на відстані до 325 ярдів, що навіть перевищує ефективну дальність стрільби патрона .22 WMR. Параметри цієї сітки вірні при максимальному збільшенні 12х. Дана прицільна сітка надзвичайно проста і зручна і може з успіхом використовуватися також для стрільби з пневматичної зброї.

Значительным преимуществом является то, что сетка выгравирована на стеклянной пластине. Это обеспечивает практически 100% защиту сетки от разрушительного влияния разновекторной отдачи пружинно-поршневой пневматики.

Важным моментом является наличие двухцветной подсветки прицельной сетки. Красная подсветка более яркая и ею удобней пользоваться в дневное и вечернее время суток. В ночное время менее раздражительный для глаз зеленый цвет дает четкие контуры прицельной марки и не засвечивает плоскость наблюдения. Каждый из цветов имеет 5 степеней яркости.

Оптические характеристики:

• Увеличение, крат: 4-12x
  • Диаметр линзы объектива, мм: 40
  • Диаметр выходного зрачка, мм: 10-3.3
  • Поле зрения (м/100м): 8.7-2.9
  • Удаление выходного зрачка, мм: 89

Конструктивные особенности:

• Прицельная сетка: Rimfire .22 WMR IR (гравированная)
  • Подсветка прицельной сетки: красная/зеленая, регулируемая, по 5 уровней яркости для каждого цвета
  • Фокальная плоскость прицельной сетки: вторая (SFP)
  • Диаметр тубуса: 25.4 мм (1 дюйм)
  • Цена деления регулировки механизма поправок, угл. мин. 1/4(0.25 MOA)@100 yds
  • Максимальный диапазон введения поправок, МОА: 80
  • Відбудова паралакса на об'єктиві AO (Ajustable Objective), від 9 м до нескінченності
  • Покриття, що просвітлює, лінз: повне багатошарове просвітління (Fully Multi coated) 11 шарів
  • Водонепроникна ударостійка конструкція, заповнена азотом
  • Корпус: монолітний, з авіаційного алюмінію 6061-T6
  • Комплектація:
    • Приціл
    • Прозорі захисні кришки-світлофільтри на об'єктив і окуляр
    • Літієва батарея CR2032
    • Серветка для протирання оптики
    Розміри прицілу, мм: 346х56х54

Розміри в упаковці, мм: 370х100х75

Вага прицілу, кг: 0.513

Вага в упаковці, кг: 0.96

Виробник : Hawke (United Kingdom)

Гарантія: 1 рік

Основні
СтанНове
Виробник  Hawke
Діаметр об'єктиву  40 мм
Мінімальна кратність4
Максимальна кратність12 х
Країна виробникВеликобританія
Гарантійний термін  12 міс
Видалення вихідної зіниці89 мм
Колір Чорний
Користувацькі характеристики
ПризначенняПолювання, спортивно-розважальна стрілянина
ТипОптичний приціл
Діаметр вихідної зіниці10-3.3 мм
Поле зору8.7-2.9 м/100м
Інформація для замовлення
  • Ціна: 6 048 грн.
  • Спосіб упаковки: Картонная, пенопласт, полипропилен.
Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G)Денний приціл Hawke Vantage IR 4-12x40 AO (Rimfire .22 WMR R/G)
В наявності
6 048 грн.